Recomandare Romgaz

Stimate Domnule Bădulescu,

 

Am luat cunoștiință cu interes din mijloacele ”mass-media!, că și din comunicarea pe care ne-ați facut-o în 27 noiembrie 1996, de noua dvs. Calitate de ”senator al Parlamentului României”.

Momentul ne oferă prilejul și satisfacția de trecere în revistă rezultatele deosebit de valoroase, de colaborare a Regiei Autonome a Gazelor Naturale Mediaș cu Agenția Natională pentru Resurse Minerale, al cărei președinte ați fost de la înființarea acesteia din anul 1993.

În realizarea obiectivului major al regiei noastre, de descoperire de noi rezerve de gaz metan și de asigurare a producției și livrare de gaze naturale al agenții economici, instituții și populație din întreaga țară, apreciem în mod deosebit cooperarea personală a dvs. Cât și a specialiștilor de certă valoare tehnică din cadrul Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, ca fiind benefice în trecerea la economia de piață a acestor sectoare de primă mărime în economia României.

O elocventă mărturie a realizărilor dvs. ca Președinte, o constituie Legea Petrolului și Normele metodologice de aplicare a acesteia.

Ne exprimăm convingerea și dorim a menține și în viitor legături de profesionalitate cu Dvs., în domeniul de dezvoltare a industriei gaziere românești.

 

Vă dorim multă sănătate și urări de succes în noua activitate!

Cu stimă,

 

DIRECTOR GENERAL,

Eugen Crăciun