Recomandare AMOCO

Stimate domnule Bădulescu,

 

În legătură cu scrisoarea Dumneavoastră din 27 noiembrie 1996, aș dori să folosesc acest prilej pentru a vă felicita pe Dumneavoastră personal și Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru realizările pe care le-ați obținut în sectorul românesc al energiei încă de la înființarea ANRM.

Amoco apreciază în mod sincer profesionalismul dovedit de ANRM și consideră că Dumneavoastră personal ați avut un rol semnificativ în acest sens.

Vă felicităm pentru locul obținut de Dumneavoastră în Senat și sperăm că veți continua să rămâneți alături de sectorul românesc al energiei și resurselor naturale.

Doresc să vă mulțumesc în mod personal Dumneavoastră ș ANRM pentru excelenta cooperare de care ne-am bucurat când, împreună, am încercat să găsim noi soluții pentru contracararea scăderii rezervelor de petrol și gaze ale României.

Ne pare foarte rău să vă vedem că părăsiți ANRM, dar știm că și în noua  Dumneavoastră poziție veți fi în continuare interesat și vă veți implica în domeniul petrolier.

AMOCO se angajează să lucreze și în continuare în strânsă colaborare cu ANRM, în efortul comun ce va urma în 1997 și în viitor.

În numele companiei de petrol AMOCO ROMÂNIA, cele mai bune urări și noi succese în viitor.

Cu sinceritate,

 

Michael S. Adams

Președinte și Managere Rezident